English Svenska

-GD- Stratasvaj 56 US vintage spacing Solitt Stålblock Krom

[GTR2-113-SSC]
-GD- Stratasvaj 56 US vintage spacing Solitt Stålblock Krom

Komplett strata svajstall. Bockade förnicklade stålsadlar, kromad platta och fullstort stålblock. Inkl fjädrar, skruvar, svajarm och fjäderklo.

OBS! Valsat riktig bra solitt stål i blocket. Det här stallet sätter vi ihop själva, vi har plockat ihop delar från ett par olika leverantörer för att det ska gå att få ihop ett bra stall till vettig peng. Blocket formar (rundar av hörnen så att det blir som det ska och inte tar i någonstans) och planar (översidan mot plattan för bästa kontakt) vi själva. Håll tillgodo!

Passar USA Strator med vintagesvaj och alla andra som har 56 mm mellan yttersta skruvhålen (centrum-centrum).

Stringspacing: 11.3 mm OBS org vintage spacing dvs E-E ~56 mm
Skruvhål: C-C 56 mm
Höjd Block:  40 mm

-GD- Noga utvalda produkter från olika leverantörer. Ibland har vi modifierat eller fått delarna tillverkade efter våra önskemål och ibland är de standardprodukter. Vi har testat att de verkligen fungerar som de ska och att de håller! Bra kvalitet till förmånligt pris tack vare stora inköp direkt från tillverkarna.

-GD- Stratasvaj 56 US vintage spacing Solitt Stålblock Krom -GD- Stratasvaj 56 US vintage spacing Solitt Stålblock Krom -GD- Stratasvaj 56 US vintage spacing Solitt Stålblock Krom
-GD- Stratasvaj 56 US vintage spacing Solitt Stålblock Krom    
 Recensioner 
SEK:675:-
Antal: 
Powered by Talex e-handelssystem