English Svenska

-GD- Stratasvaj 56 spacing Stålblock med svajarmsbussning

[GDTR-56-SSC]
-GD- Stratasvaj 56 spacing Stålblock med svajarmsbussning

Med bussning för svajarmen och solitt stålblock i valsat konstruktionsstål så kan kalla det här svajet för ett ekonomiskt alternativ till Callaham.


Bussning i delerin minimerar glappet i svajarmen och gör så att den inte går av även om du svajar hårt. Bockade förnicklade stålsadlar, kromad platta och fullstort solitt stålblock i valsat konstruktionsstål (alltså inget sådant där billigt stål med bly i). Inkl fjädrar, skruvar, svajarm och fjäderklo. Det följer med 4 st extra korta höjdjusteringsskruvar ifall du behöver ha sadlarna lågt. Annars är det redan lite lägre skruvar på de yttersta sadlarna.

Det här stallet sätter vi ihop själva, vi har plockat ihop delar från ett par olika leverantörer för att det ska gå att få ihop ett bra stall till vettig peng. Blocket modifierar vi och monterar bussning här i Blackeberg. Håll tillgodo!

Passar USA Strator med vintagesvaj och alla andra som har 56 mm mellan yttersta skruvhålen (centrum-centrum).

Stringspacing: 11.3 mm, US vintage spacing dvs E-E 56 mm
Skruvhål: C-C  2 7/32" (56,35 mm)
Höjd Block:  42 mm

-GD- Stratasvaj 56 spacing Stålblock med svajarmsbussning -GD- Stratasvaj 56 spacing Stålblock med svajarmsbussning -GD- Stratasvaj 56 spacing Stålblock med svajarmsbussning -GD- Stratasvaj 56 spacing Stålblock med svajarmsbussning
 Recensioner 
SEK:850:-
Antal: 
Powered by Talex e-handelssystem