English Svenska

Sprayfärg Cellulosa Vintage Fender Neck Brown

[TR3-60]
Sprayfärg Cellulosa Vintage Fender Neck Brown

Nitrocellulosa som torkar fort, fyller bra och hårdnar ordentligt.

Vi har testat de flesta förekommande cellulosalacker på den Svenska marknaden, pratat med ett flertal gitarrbyggare och hittat den perfekta lacken och fyllt allt på Sprayburk. 
Tillskillnad från många andra cellulosalacker på sprayburk så hårdnar den här lacken ordentligt. Håll tillgodo!

Transparent Vintagefärgad-brun klarlack. En riktigt använd Strata eller Tele från 50- och tidigt 60-tal får en brun bärnstenston. Det är både träet och klarlacken som har åldrats. Lacken är dessutom inte helt blank längre. Vi har utgått från en Strathals från september 1960 (den halsen på bilderna) när vi har återskapat denna färg. Vi valde att matta ner färgen något till glans 60, Alltså blankare än sidenmatt men inte helt blank. Det går bra att polera upp mer glans om man vill ha blankare huvud och matt baksida.  Man väljer hur mycket färgad man vill ha genom att variera antal lackskikt. På bilderna är det 5-7 lager.  Träslaget spelar väldigt stor roll för vilken nyans det blir, vi har utgått från obehandlad lönn utan sealer när vi tagit fram lacken.


Sprayburk, 400 ml

Aerosols can only be shipped to Sweden, Denmark, Norway and Finland.

Sprayfärg Cellulosa Vintage Fender Neck Brown Sprayfärg Cellulosa Vintage Fender Neck Brown Sprayfärg Cellulosa Vintage Fender Neck Brown
Sprayfärg Cellulosa Vintage Fender Neck Brown Sprayfärg Cellulosa Vintage Fender Neck Brown  
 Recensioner 
SEK:290:-
Antal: 
Powered by Talex e-handelssystem